woensdag 1 april 2015

kneedbaar goedje

Dit ga ik een keer proberen! "Dreft en maizena mengen totdat je een kneedbaar goedje krijgt, ruikt ook nog heerlijk...."

11 opmerkingen:

 1. Allo Henriet,
  ik vind dat een mooi idiee, maar wat kanje er van maken. Wordt het hard aan de lucht of blijft het soepel? (kan je er maken van maken ? Alvast bedankt Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat kun je hier mee? Niet erg duidelijk omschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel simpel gezegd is dit een "klei achtige" substantie die steviger is dan ooblik(een zachte structuur die bij druk hard wordt).
  Daarbij kun je het gebruiken als een soort van afwasmiddel, maar dan als zeepje ipv als vloeistof.
  En nee het wordt niet hard.
  Het is en blijft soepel, maar...naar verloop van tijd wordt het wel iets droger omdat ook afwasmiddel indroogt na langdurig blootgesteld worden aan de lucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn kinderen in de klas zijn er verzot op. Ze gebruiken het als stressballetje daarna. Het ruikt heerlijk en is lekker zacht, dus sensomotorisch is dit ook goed. Ondertussen leren ze een eenvoudige techniek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is gewoon slijm!! Mijn kleinkinderen hebben het geleerd van hun buurkinderen en zijn er gek op. Zij maken op een andere manier en doen het dan in een plastic zakje en kun je er heerlijk in knijpen. Ik vind het ook leuk, soort stressbal als je er mee bezig bent, geen nagelbijten of irritant bewegen met vinger of handen. :)

  BeantwoordenVerwijderen